Menu se načítá

Zpráva pro absolventy GVP

Irena Bártová

4. května 2016

Vážení a milí absolventi školy,

dovolujeme si Vás pozvat na oslavu významného životního jubilea pana PhDr. Jaroslava Mervínského, která se uskuteční dne 11.5.2016 v odpoledních hodinách v areálu Gymnázia Na Vítězné pláni.

Hlavní program oslav bude zahájen 12.45 a bude pokračovat do pozdních odpoledních hodin.
Vítáni jsou všichni, kteří se oslav chtějí zúčastnit, ale jsou i vítáni ti, kteří mají zájem pomoci s organizováním oslav nebo s vlastním příspěvkem, jenž obohatí tento den. Uvítali bychom účast bývalých školních kapel, hudebníků, zpěváků, umělců všeho druhu. Pokud máte zájem zpestřit svým vystoupením tyto oslavy, prosím zkontaktujte nás.

Rádi bychom zároveň požádali, pokud máte možnost, o zaslání vzpomínkových fotografií, ať už oficiálních nebo neoficiálních, s panem ředitelem i bez pana ředitele. Fotografie by byly velmi vítané.
Součástí oslav bude i založení pamětní knihy, do které budou vkládány vtipné i jímavé příspěvky od Vás. V případě, že máte zájem napsat panu řediteli k jeho výročí nějaké přání nebo vzkaz, případně věnovat nějaký zajímavý artefakt, koláž s dobovými taháky, starými fotografiemi apod. prosím počítejte se závazným formátem A4.

Odpovědi zasílejte prosím na email bartova@gvp.cz nebo vondrackova@gvp.cz

 

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem