Menu se načítá

Volitelné předměty ve šk. roce 2020/21

Martin Horyna

1. dubna 2020
Vážení studenti,

dnes zahajujeme proces volby volitelných předmětů pro příští školní rok. Studenti, kteří budou příští rok v předmaturitním ročníku, si zvolí 2 volitelné předměty na stránce gvp.cz/vpp. Ti, kteří budou v maturitním ročníku, si zvolí 5 nových volitelných předmětů na gvp.cz/vp a ve dvou předmětech, které mají letos, budou pokračovat.

Podrobnější informace o volitelných předmětech najdete na adrese https://www.gvp.cz/studium/volitelne_predmety/. U každého nabízeného předmětu je uvedeno jméno učitele, garanta předmětu, který je připraven emailem zodpovědět vaše případné otázky o daném předmětu. O tom, kdo bude předmět učit, se teprve rozhodne. Není to tedy tak, že garant bude předmět vždy i vyučovat. U většiny předmětů však tomu tak bude.

Svoji volbu prosím proveďte do 19. 4. Na to, kdy svoji volbu do tohoto termínu provedete, nezáleží. Ten, kdo volbu provede dříve, nezískává žádnou výhodu před tím, kdo volbu provede později. Žádné kapacity předmětů nejsou v tuto chvíli stanoveny. Naopak, zjišťujeme, jaký zájem o jednotlivé volitelné předměty máte, a zda bude potřeba u některých předmětů otevřít více skupin.

Od 20. 4. budeme postupně vyřazovat z nabídky předměty s minimálním zájmem studentů a současně vyzveme studenty, jejichž předmět nebude otevřen, aby provedli novou volbu. Volitelný předmět bude otevřen tehdy, pokud do něj bude zapsáno alespoň 12 studentů. Nakonec bude provedeno rozdělení volitelných předmětů do termínů. Pokud se stane, že volba některého studenta bude z termínových důvodů neproveditelná, bude muset svoji volbu upravit.

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem