Menu se načítá

Přednáškový den - aktuální informace

Kapacitu některých dílen se nám podařilo mírně navýšit, jiné jsou nezaslouženě opomíjené – více informací najdete v článku. Zároveň chci požádat studenty, kteří se přihlásili na fotbal či literární a filmovou kritiku, aby v pátek o velké přestávce přišli na schůzku do studovny (fotbalisté), nebo před sborovnu (kritici). Program tréninku a dílny bude připraven (částečně) podle vašeho přání, přijďte se domluvit.

Pokud se vám nepodařilo přihlásit tam, kam jste si přáli, netruchlete. Kapacitu některých dílen jsme navýšili, z jiných se občas některý zájemce odhlásí, sledujte tedy informace v systému. Pokud byste se z důvodu nemoci či jiné vážné události sami nemohli programu zúčastnit, informujte nás o tom prosím i po uzavření přihlašování, na vaše místo mohou čekat náhradníci.

Zároveň chci upozornit na volná místa v dílnách zaměřených na africký tanec, bubnování a divadelní improvizaci, které se loni velmi osvědčily, v dílnách, u nichž možná není ani z anotace dostatečně jasné, o co přesně v nich kde – mon-kiri či slam poetry (neváhejte se přijít zeptat), či v dílných matematických! Zároveň by nás mrzelo, kdyby se nenašlo více zájemců o přednášku doc. Judr. Jana Kysely, právníka a experta na české ústavní právo, o roli prezidenta v české ústavě a politické praxi. Z dlouho chybějící anotace se snad mohlo zdát, že přednáška nebude, tak to ale není a téma i přednášejícího doporučujeme.

S případnými dotazy se obracejte na kohokoli z organizátorů.

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem