Menu se načítá

Přednáškový den 2018

Jak již pravděpodobně všichni víte, přednáškový den se letos uskuteční ve čtvrtek 15.2. Program a anotace k přednáškám a dílničkám najdete na adrese www.gvp.cz/konference, přihlašování bude spuštěno v neděli 11.2. ve 20.00 a ukončeno v úterý 13.2. o půlnoci. Další informace najdete v článku.

Jak se přihlásit? Na webu přednáškového dne se přihlásíte svým jménem a heslem, které používáte ve škole pro přístup na počítač. Pak si ve všech třech blocích zvolíte, jakého programu se chcete zúčastnit. Všem připomínám, že účast je povinná. Zároveň vás chci vyzvat, abyste nezoufali, pokud se vám hned nepodaří zajistit si místo na vyhlédnuté přednášce či dílničce. Sledujte obsazenost i v pondělí a úterý, případně se za mnou stavte ve středu 14.2. v kabinetu č. 113 nebo zkuste štěstí přímo v den konání akce u infostánku, kde dostanete informace o uvolněných místech.

I letos se učitelé a studenti maturitního ročníku snažili domluvit návštěvu zajímavých hostů z nejrůznějších oborů. Vězte, že to není vždy snadné, dobří přednášející bývají vytížení lidé. To je také důvod, proč u některých programů zatím chybí anotace. S hosty jsme domluveni a anotace v průběhu týdne doplníme.

Prosím, v průběhu poprázdninového týdne pozorně sledujte všechny informace, které ohledně čtvrtka zveřejníme. Už teď se můžete podívat, jak si zajistit oběd (popsáno na intranetu v sekci „Akce a dění“) nebo co si vzít s sebou na dílničku, abyste si program skutečně maximálně užili (v anotacích).

S případnými dotazy se neváhejte obrátit na mě, prof. Krále nebo hlavní organizátorky z řad studentů – Aničku Kapustovou a Kláru Vaňkátovou.

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem