Menu se načítá

Poslední pokyny ke konferenci, zejména k dílnám

Předně bych chtěla požádat všechny, kdo onemocněli a nemohou v úterý dorazit, aby tuto informaci dali vědět (svým třídních či na mail silhan@gvp.cz) a uvolnili místa dalším zájemcům. Přihlášeným na dílnu filmové a literární kritiky připomínám, aby se podívali na film The Social Network (více v textu), chtějí-li si z dílny odnést co možná nejvíce. Zájemcům ho promítnu v pondělí 2. 2. od 14.00 v učebně č. 306. Informace k některým dalším dílnám najdete v článku.

Účastníci uvedených dílniček, vezměte prosím na vědomí následující pokyny a doporučení, dílna pro vás bude přínosnější a pro vás i lektory příjemnější.

Dílna literární a filmové kritiky – promyslete/v bodech sepište, co by se mělo objevit v recenzi filmu The Social Network; i pokud vás film nezaujme a nedokoukáte celý, promyslete proč; mluvit se ale bude i o jiných věcech;

Cirkus a sebeobrana – sportovní oblečení, boty do tělocvičny; převlékáte se v horních šatnách;

Tantra, flamenco, africké tance – pohodlné oblečení a obuv;

Masáže – vhodný je ručník, případně i vlastní podložka (podložky ale budou k dispozici);

Smíchologie – kromě pohodlného oblečení nezapomeňte na pití;

Mon-kiri – za připravenou sadu materiálů bude lektorka vybírat poplatek ve výši 100,- Kč;

Jak si hraje matematik – nezapomeňte na krabičku sirek;

Fotbalový trénink – trénink venku, převlékáte se v dolní šatně; za onemocnělého trenéra Petrouše na poslední chvíli zaskočí fotbalista David Kalivoda, dlouholetý hráč Slavie, a s ním dorazí i Ondřej Zlámal, bývalý mluvčí klubu. To, na čem se zájemci dohodli s prof. Králem, platí i pro tento trénink.

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem