Menu se načítá

Cestou do parlamentu

Matěj Král

16. března 2007
Skvělého úspěchu dosáhl tým našeho gymnázia v krajském kole debatní soutěže Cestou do parlamentu. Díky soustředěnému výkonu nakonec v náročném klání osmi pražských středních škol slavil vítězství. Jonáš Jančařík byl navíc oceněn jako jeden ze tří nejlepších debatérů celého osmdesátičlenného pole.

Během dne se naši reprezentanti postupně utkali se studenty z Gymnázia Josefa Škvoreckého, Gymnázia Jana Nerudy a Gymnázia Arabská. Porota ve všech případech (pochopitelně zcela právem :-) usoudila, že lepší diskusní schopnosti předvedli naši studenti, kteří se prezentovali obsahově promyšlenou, přiměřeně ráznou a zároveň velice kultivovanou argumentací. Parlament čeká, současní politici mají proč se třást o svá křesla :-).

Členy našeho družstva byli: Martin Kotva, Jana Flašková a Anna Hotovcová ze třídy 5.A, Michal Čermák, Jan Mrázek, Zuzana Lincová a Olga Vindušková z 5.B, Jonáš Jančařík, Lukáš Mirtes a Filip Zákora z 5.C a Michal Dúbravský z 5.D. Všem patří velký dík a ještě větší gratulace.

Komentáře

Dovoluji si nesouhlasit, GJN byla lepší...

Ne ne, dovolim si nesouhlasit. Merva is the best!!!

5.D is the best!!!

Aho j studenti, jenom jsem vam chtel pogratulovat k skvelemu postupu, doufam, ze se vam bude darit i v dalsim kole! Soucasne bych chtel vyjadrit obdiv nad velice kultivovanym pruvodnim clankem ;). Uzijte si dalsi kola a ... parlament se trese! Lukas P.S. 5.C is the best :)

Díky a gratulace všem, Jonášovi zvlášť :)

Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem