Menu se načítá

Velký úspěch našich studentů

Martin Horyna

15. listopadu 2009
Jak jistě víte, na naší škole studují velmi nadaní a šikovní studenti. Dalším důkazem tohoto faktu jsou výsledky krajského kola logické olympiády.

Před časem jste v článku na intranetu mohli zaznamenat, že společnost Mensa vyhlásila soutěž, kterou nazvala Logická olympiáda. Celkem se základního kola, které probíhalo po internetu, zúčastnilo 4044 středoškoláků. Z naší školy se základního kola zúčastnilo 68 studentů. Nejlepší a do dalšího kola postupující byli Tomáš Nováček z 1.E, Tomáš Drtina a Michal Hlaváček z 3.A a Jan Bílek a Martin Dítě z 6.B. Díky dosaženým bodům by postupoval i Daniel Blažek z 3.B, ale počet postupujících z jedné školy byl omezen na pět, takže Daniel již postoupit nemohl.

Krajského kolo proběhlo v pátek 6.11. Padesát účastníků bylo podrobeno dvěma náročným testům. Devět nejlepších pražských středoškoláků si vybojovalo účast v celostátním kole. Mezi nimi jsou i dva naši zástupci. Jan Bílek obsadil v Praze druhé místo a Martin Dítě sedmé. Jistým příslibem do dalších let je i pěkné, byť nepostupové, 12. místo Tomáše Drtiny a 30. místo Michaela Hlaváčka.

Klukům gratuluji a jsem zvědav, jak Honza a Martin dopadnou 30.11. v celostátním kole. Držme jim palce.
 

Komentáře

Martin Šmíd: No tak to moment! To se k Vám asi nedostalo, ze Martin celé dny v páťáku trávil ponořen v učebniciích a knihách biologie - člověka. Všechny páteční a sobtní večery narozdíl od odstatních travil doma a hltal vsechny ty soustavy! Pak se neni co divit, že měl jedničku:-P

Vím přesně, jak to myslíš :-) A taky vím, že potenciál, který máš je daleko větší. Ostatně mít jedničku z biologie člověka v pátém ročníku a nijak zvlášť se to neučit zatím dokázali jen dva studenti - Ty a Tvůj brácha :-) držim palce na republikovém finále !!!

Díky všem za gratulace a podporu. Martin Šmíd: Konečně někdo, kdo chápe, že bejt v něčem 70.(přepočteno na republiku), není vůbec žádná výhra!

Dosti sentimentu - Díťáku, sedmé místo je bída - doufám, že po velkém finále budete s Hobílem oba na bedně, protože "bednu" na to rozhodně máte :-)

I já se přidávám ke gratulantům a určitě držím palce pro celostátní kolo.

Pro nás, kteří je známe, to není žádné velké překvapení:-) Nicméně se také připojuji ke gratulaci.

Gratuluji, kluci. Ten druhý test byl docela těžký, jste fakt dobří!

very GJ hobliku a ditaku :-) jen tak dal ;-)

Také gratuluji! A ať se Vám dobře myslí i ve velkém finále!

gg ;)

Kluci jste úžasní! Fakt smekám ;-)

Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem