Menu se načítá

Víš, co je to fast food? A víš, co je to fast fashion?

Kateřina Kuchtová

31. ledna 2017
Dere se ti doslova oblečení ze skříně ven? Smýšlíš aspoň trochu ekoštýlo? Máš rád dokumentární filmy anebo tvoření nových věcí? No a nechceš udělat někomu jinému radost? Přineseš-li skrovnou (ale i dvoumetrovou) kopici svých moderních i nemoderních, použitých i nepoužitých - zkrátka tobě již nesloužících kusů oblečení v nejbližší době do 204, odměna tě nemine - TĚŠ SE NA BAZÁREK! Pro více info čti celý článek.

Chceme rychlou módu aspoň malinko bojkotovat a ukázat vám i sobě samým, že pro někoho už nepoužitené oblečení může sloužit dál někomu jinému. A třeba i v jiné podobě. Proto jsme si pro vás zase naplánovali již tradiční ekoškolí bazárek, ovšem letos navrch s projekcí filmu, bábovkou, kafemčajem a doprovodným programem. Aby se ale tohle všechno uskutečnilo, potřebujeme nejdřív mít co nabízet - teď přijde apel:

Zamyslete se, co ze své skříně jste už aspoň rok dva neměli na sobě (samozřejmě tím nemyslíme babiččiny svatební šaty), vytřidtě to a doneste do 204. Kontaktní osoba: Kačka Kuchtů.

Tímto činem si vysloužíte občerstvení při bazárku zadáčo, skříň, co půjde zavřít, míň věcí k žehlení, a v neposlední řadě dobrý pocit, protože to, co se na bazárku neprodá či nevymění, poputuje se sdružením Basunugu na jih (Afrika) a to, co se za vaše a naše kousky vybere, poputuje na sever (režisérka promítaného filmu).

Díky všem ochotným zapojeným. 

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem