Menu se načítá

Přihlaste se na vědeckou stáž - SOČ

Helena Vondráčková

9. listopadu 2018
Projekt Otevřená věda je určen pro středoškoláky a probíhá v různých oborech např.:sociologie, antropologie, ekonomie, etnografie, historie, lékařské vědy, samozřejmě i všechny přírodní vědy. Více informací získáte na adrese www.otevrenaveda.cz. Přihlásit se můžete na do konce listopadu 2018. Výstup této vaší práce je pak vhodné použít jako základ pro práci SOČ. (Středoškolská odborná činnost), v které jsme v minulosti slavili mnohé úspěchy (viz nástěnka v 2.patře)

Přihlaste se na odbornou vědeckou stáž a neprokrastinujte!!! Nepromrhejte svůj intelekt a volný čas hraním her, trávením času u mobilního telefonu. Věnujte několik hodin týdne od ledna 2019 vědecké práci v ústavech Akademie věd ČR. Část stáží lze absolvovat i v anglickém jazyce.  Vybírat můžete z různých vědeckých oborů od biologie a chemie přes fyziku, historii až  po geografii, v nabídce je dostupných i mnoho humanitních stáží. 

Nejprve si zodpovědně rozmyslete, zda jste ochotni a budete mít vůli nějaký čas pracovat na tomto projektu. Poté si na adrese www.otevrenaveda.cz najděte, co by vás bavilo, oslovte příslušného vědce, příslušné pracoviště. Nabídka je letos opravdu velmi pestrá. Ale neváhejte, stáže si zaberou ostatní středoškoláci. 

Pak budete chodit na nějaké pracoviště a bádat, když se pustíte do práce, tak doufám budete zodpovědní a práci dokončíte, protože reprezentujete naši školu. Výstupem býval poster (podobný, jaké visí ve 3.patře naší školy) a také byste mohli začít pracovat na vědecké práci, s kterou byste soutěžili v naší školní Vědecké konferenci, která probíhá ve škole v březnu a jejím garantem je Petr Svoboda. Tato práce naši školu také může reprezentovat nejprve na celopražské a pak i celostátní soutěži SOČ.

Více vám poradím, když se přijdete zeptat do kabinetu č. 208. Neváhejte a zkuste v sobě najít odvahu začít zodpovědně využívat svůj intelekt a píli.

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem