Menu se načítá

Pozvánka na Vánoční párty

Hani Preradová

19. listopadu 2014

Celá akce se bude konat 11. prosince (čtvrtek) od 19:00 v bývalém squatu (https://www.facebook.com/Radlicka) blízko hotelu Akcent na Andělu (spíše Na Knížecí).

Vstupné je přímo královské (obsahuje už i lístek do tomboly): 70,- v předprodeji 100,- na místě PŘEDPRODEJ ZAČÍNÁ JIŽ V ÚTERÝ 18.11.! - NUTNO DOSTAVIT SE S OBČANKOU :)

Máme zajištěné 4 zlevněné drinky pokud možno tak, aby si každý vybral to, co mu vyhovuje (Pivo, Cuba libre, vodka s džusem a Jäger s redbullem). Kapacita prostor je 500 lidí, takže si můžete pozvat i nějakého svého kamaráda (v případě přeplnění mají předost studenti :D).

Naše hustokrutomegapřísná tombola bude obsahovat dárky od profesorů a už teď, podle toho, co jsem zaslechla, vám můžu slíbit, že bude velmi štědrá a originální. Maturanti naopak dělají tombolu pro profesory, která též nebude fádní a obyčejná. V případě dotazů se obraťte na hlavní organizátorku (Karolina Wiśniewska, 4.F) nebo na mě (6.B)

P.S.: Prvních 50 slečen/dam, které přijdou ve vánočním kostýmu, mají shot ZDARMA! (Kluci, leda byste se převlíkli za holku a do kostýmku, pokud nepoznáme, že jste kluk, máte i vy ;))

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem