Menu se načítá

Německo, Švýcarsko 24. - 30.9.2011

Helena Vondráčková

10. června 2011
Pojeďte s námi! Máme ještě volná místa! Navštívíme mimo jiné i výzkumné centrum Evropské organizace pro jaderný výzkum CERN v Ženevě, mnohá švýcarská města, dále pak Mnichov, Dachau, uvidíme vodopády řeky Rýna apod. V ceně zájezdu je započítána cesta autobusem, ubytování v studentských hotelech včetně snídaní. Vítáni jsou i absolventi našeho gymnázia.

V září příštího školního roku se uskuteční poznávací zájezd do Německa a Švýcarska. Termín od 24. – 30. 9. 2011 je vybrán s ohledem na cyklistické kurzy a volné dny tak, abychom mnoho nezameškali. 

Plánujeme nejprve návštěvu koncentračního tábora v Dachau. V Mnichově se rozdělíme na technicky zaměřenou skupinu, která navštíví muzeum BMW, ostatním se nabízí možnost návštěvy známých obrazáren Pinakothek. Ve městě též probíhá od 16.9. pivní Oktoberfest. Dále přejedeme do Ženevy. Ve Švýcarsku uvidíme mj. Lausanne, Chamonix, Bern, Luzern, Zürich, Basilej. Při cestě zpět dále zastavíme u vodopádů řeky Rýna a v Kostnici.

Cena je nyní spočítána pro 25 studentů, činí 9 500,- Kč. Je třeba zdůraznit, že v případě většího počtu účastníků bude až o dva tisíce nižší. Pojeďte s námi! Máme ještě volná místa.
 

Helena Vondráčková

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem