Menu se načítá

Horolezecký klub aneb GVP climbing team

Martin Šmíd

19. září 2014
Po několika letech neoficiální činnosti dostal projekt lezení na GVP zelenou i od vedení školy a již druhým rokem se honosí titulem nepovinného volitelného předmětu (na úrovni sportovních her). Je určen pro všechny aktivní či jen potenciální milovníky skal, skalek, balvanů a překližek (umělých stěn).

Kurz bude probíhat dvakrát týdně (rámcově 2 hodiny, ale obvykle déle) a to každé pondělí a čtvrtek od 17.00 (čas se může flexibilně měnit) na různých místech (bouldrové či lezecké stěny, ale i skály v okolí Prahy). Kurz bude zakončen víkendovým pobytem ve skalách. Je určen všem - nezáleží na třídě, věku ani kvalitě vašich lezeckých dovedností. 

Zvu tímto všechny zájemce o lezení všeho druhu - bouldrování, skálolezení, překližkování, kvakování, hákování a horolezení, aby se dostavili ve středu 24.9. o velké přestávce (9,40-10,00) před horní tělocvičnu na krátkou informační a tak trochu i iniciační schůzku. Těšíme se na každou známou, ale klidně i úplně novou a neznámou tvář.

Na nový GVP climbing team se těší duchovní matka projektu Zuzka Lenochová a jeho otec Martin Šmíd

 

Komentáře

Zítra bohužel nedorazím, i tak ale přeju setkání v hojném počtu, ať je nás tam přes další rok o trochu víc! Všem to mohu jen doporučit, GVP lezci jsou 1 skvělá parta. A vždycky je sranda. :) Se mnou počítejte, to je jednou jasný. K.H., proud member of GVP climbing team

Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem