Menu se načítá

GVP in USA (Trip Video) a GVP life.

Viktor Czerný

15. října 2015
Zdravím všechny návštěvníky GVP Intranetu. V tomto článku naleznete dva na sobě naprosto nezávislé projekty, které bych vám rád nabídl k nahlédnutí.

1)  První je minifilm z našeho výletu do USA, který se konal od 11. do 21. září. Podrobné informace o výletu naleznete v článcích, které jsou publikované níže na webu. Ale pro případ, že byste krom psaného slova nebo pár fotografií uvítali i nějakou vizuální zkušenost, můžete zhlédnou následující video, které jsem natočil hlavně v druhé části cesty. 

UPOZORNĚNÍ: Video obsahuje audiostopu, která byla do videa přidána po domluvě s interpretem a tudíž se nejedná o porušování autorských práv. Dále si dovoluji vás upozornit, že text písně je v anglickém jazyce a obsahuje pár slov, co se neztotožňují se spisovnou angličtinou. To znamená, že za předpokladu, že jste si vědomi vlastní nevole poslechu ne úplně slušného textu, doporučuji sledovat video s vypnutým zvukem. Ale pro maximální načerpání atmosféry bych vám poradil, zvuk nevypínat.

Odkaz na video:

2) Druhý projekt, jsem vytvořil přibližně během posledního týdne. Jedná se o menší galerii fotografií, které zachycují běžný běh věcí na GVP. 

Odkaz na galerii:

http://viktorcz.vsco.co/journal/gvp-life

Děkuji všem, kteří video, galerii nebo oboje zhlédnou! 

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem