Menu se načítá

GVP climbing team aneb lezení na Pláni

Martin Šmíd

20. září 2016

Po několika letech neoficiální (o to však bouřlivější) činnosti dostal projekt lezení na GVP zelenou i od vedení školy a již čtvrtým rokem se honosí titulem nepovinného volitelného předmětu. Je určen pro všechny aktivní či jen potenciální milovníky skal, skalek, balvanů a umělých stěn a jede na plné obrátky.

Bezplatný kurz bude probíhat nejméně dvakrát týdně (rámcově 2 hodiny, ale obvykle mnohem déle - pokud bude i Jurka a Karlíto, tak až do zavíračky) a to každé pondělí a čtvrtek v odpoledních a večerních hodinách (čas se může flexibilně měnit) na různých místech (bouldrové či lezecké stěny, ale i skály v okolí Prahy). Kurz bude zakončen víkendovými a prázdninovými pobyty ve skalách. Je určen všem - nezáleží na třídě, věku ani kvalitě vašich lezeckých dovedností.
Zvu tímto všechny zájemce o lezení nejrůznějšího druhu - bouldrování, skálolezení, překližkování, kvakování, hákování a horolezení, aby se dostavili v úterý 25.9. o velké přestávce (9:40-10:00) před dolní tělocvičnu na krátkou informační a tak trochu i iniciační schůzku. Součástí bude promítání videí z úžasných přelezů našich svěřenců či odchovanců a spektakulární fotky nahých lezců a polonahých lezkyň. Těšíme se na každou známou, ale klidně i úplně novou a neznámou tvář.
 

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem