Menu se načítá

15. Den poezie

Eva Podzimková

6. října 2013
Rádi bychom Vás touto cestou po roce opět pozvali k účasti na 15. ročníku festivalu Den poezie, který se tento rok odehrává od 11. do 25. listopadu 2013. Festival letos ponese podtitul ,,Vášeň a popel". Koná se ve dnech, kdy uběhne 203 let od narození muže, bez něhož si moderní českou poezii nelze představit - Karla Hynka Máchy.

Vážení přátelé, milé studentky, milí studenti,

dovolte, abych Vás seznámila s podmínkami soutěže, v níž byste mohli představit svou básnickou tvorbu. Tuto akci pořádá Gymnázium Na Vítězné pláni ve spolupráci se svými partnery, jimiž jsou Divadlo V Dlouhé, Pierot, spol. s.r.o., a nakladatelství Argo, u příležitosti Dne poezie (16. 11. 2013).

Soutěže se mohou zúčastnit studenti pražských gymnázií, kteří zašlou své příspěvky (tedy vlastní básnické texty) společně s vyplněnou přihláškou na adresu:

Eva Podzimková, Gymnázium Na Vítězné pláni 1160, PSČ 140 00, Praha 4 nebo na mail: evapodzim@seznam.cz do uzávěrky soutěže (31. 10. 2013).

Prosím, zasílejte své příspěvky v programu MS WORD, nikoli v jiných formátech! Děkujeme.

Studenti mohou poslat jeden až tři básnické texty libovolného rozsahu (ve třech kopiích) na téma ,,Vášeň a popel". Každý text přečtou porotci soutěže. Ceny pro vítěze velkoryse zajišťují partneři Gymnázia Na Vítězné pláni. Součástí soutěže a jejím završením bude veřejné předčítání vítězných prací, spojené s předáváním cen autorům oceněných děl.

Na tvorbu mladých básnířek a básníků a na spolupráci s Vámi se těší společně s organizátory akce 15. Den poezie

Eva Podzimková

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem