Menu se načítá

14. Den poezie

Eva Podzimková

8. října 2012
Rádi bychom vás touto cestou po roce opět pozvali k účasti na 14. ročníku festivalu Den poezie, který se tento rok odehrává od 5. do 19. listopadu 2012.
Festival letos ponese podtitul „PŘE-STUP“, neboť tento rok je přestupný. Koná se ve dnech, kdy uběhne 202 let od narození muže, bez něhož si moderní českou poezii nelze představit – Karla Hynka Máchy.

Vážení přátelé, milé studentky, milí studenti,

Dovolte, abych vás seznámila s podmínkami soutěže, v níž byste mohli představit svou básnickou tvorbu. Tuto akci pořádá Gymnázium Na Vítězné pláni ve spolupráci se svými partnery, jimiž jsou Divadlo V Dlouhé, Pierot, spol. s.r.o., a nakladatelství Argo, u příležitosti Dne poezie (16. 11. 2012).

Soutěže se mohou zúčastnit studenti pražských gymnázií, kteří zašlou své příspěvky (tedy vlastní básnické texty) společně s vyplněnou přihláškou (je přiložena jako dodatek k tomuto dopisu) na adresu:

Eva Podzimková
Gymnázium
Na Vítězné pláni 1160
140 00, Praha 4

nebo na mail: evapodzim@seznam.cz

do uzávěrky soutěže (31. 10. 2012).

Prosím, zasílejte své příspěvky v programu MS WORD, nikoli v jiných formátech! Děkujeme.
Studenti mohou poslat jeden až tři básnické texty libovolného rozsahu (ve třech kopiích) na téma „PŘE-STUP“. Každý text přečtou porotci soutěže. Ceny pro vítěze velkoryse zajišťují partneři Gymnázia Na Vítězné pláni. Součástí soutěže a jejím završením bude veřejné předčítání vítězných prací, spojené s předáváním cen autorům oceněných děl.

Na tvorbu mladých básnířek a básníků a na spolupráci s vámi se těší společně s organizátory akce 14. Den poezie Eva Podzimková.
 

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem