Menu se načítá

13. Den poezie

Eva Podzimková

26. září 2011
Rádi bychom vás touto cestou po roce opět pozvali k účasti na 13. ročníku festivalu Den poezie, který se letos koná od 7. do 21. listopadu 2011.
Festival letos ponese podtitul „Poezie na volné noze“. Koná se ve dnech, kdy uběhne 201 let od narození muže, bez něhož si moderní českou poezii nelze představit – Karla Hynka Máchy.

Vážení přátelé, milé studentky, milí studenti,
Dovolte, abych vás seznámila s podmínkami soutěže, v níž byste mohli představit svou básnickou tvorbu. Tuto akci pořádá Gymnázium Na Vítězné pláni ve spolupráci se svými partnery, jimiž jsou Divadlo V Dlouhé, Pierot, spol. s.r.o., a nakladatelství Argo, u příležitosti Dne poezie (16. 11. 2011).

Soutěže se mohou zúčastnit studenti pražských gymnázií, kteří zašlou své příspěvky (tedy vlastní básnické texty) společně s vyplněnou přihláškou na adresu:
Eva Podzimková, Gymnázium Na Vítězné pláni 1160, PSČ 140 00, Praha 4 nebo na mail: evapodzim@seznam.cz do uzávěrky soutěže (31. 10. 2011).
Prosím, zasílejte své příspěvky v programu MS WORD, nikoli v jiných formátech! Děkujeme.
Studenti mohou poslat jeden až tři básnické texty libovolného rozsahu (ve třech kopiích) na téma „Poezie na volné noze“. Každý text přečtou porotci soutěže. Ceny pro vítěze velkoryse zajišťují partneři Gymnázia Na Vítězné pláni. Součástí soutěže a jejím završením bude veřejné předčítání vítězných prací, spojené s předáváním cen autorům oceněných děl.

Na tvorbu mladých básnířek a básníků a na spolupráci s vámi se těší společně s organizátory akce 13. Den poezie
Eva Podzimková

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem