Menu se načítá

Velká fyzikální a přírodovědná událost

Dovoluji si pozvat studenty na exkurzně-vzdělávací zájezd do Německa a do Paříže, který se uskuteční v posledním zářijovém týdnu 2014. Již tradičně jezdíme se zájemci o přírodovědné předměty nejen po vlastech českých, ale i do Německa, Švýcarska, Ruska, severských zemí a do Francie. Neváhejte a přijďte se informovat do kab. 208.

V letošním roce plánujeme cestovat přes německá muzea v Sinsheimu a Speyeru, kde je k vidění např. raketoplán Buran nebo letadlo Concorde, vojenská technika, prohlédli bychom si muzeum lékárenství a universitu v Heidelbergu. Pokusíme se oslovit GSI Darmstadt, kde je urychlovač těžkých jader. Dále bychom pokračovali do Paříže, kde je podobných lákadel ještě více. Samozřejmě náš program zahrnuje i prohlídku turisticky zajímavých míst jmenovaných měst.

Celá cesta, pokud se uskuteční autobusem, by trvala přibližně 10 dní za cenu 9 900,-Kč. Zájezd je již téměř zaplněn a čekáme na poslední možné zájemce. V případě, že se rozhodnete s námi cestovat, je třeba přijít zaplatit nejpozději do 17.4. 2014 zálohu ve výši 5 500,- Kč do kabinetu 208.

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem