Menu se načítá

ROK s chemií na GVP

Tento školní rok se dá na naší škole označit jako ROK CHEMIKŮ. Naši studenti, geniální encyklopedista Marek Pavlica, Pavel Říkovský, Alinka Mojšová, Michal Miška Straka dosáhli největšího chemického úspěchu v dějinách naší školy. Přesvědčivě rozdrtili týmy obávaných konkurentů z Gymnázií Jana Keplera a Brna Bystrce v mezinárodní soutěži CHEMIKÁNÍ v Pardubicích - http://chemiklani.cz/chemiklani-oslavilo-pulkulate-jubileum/.  Všichni mají zajištěné přijetí na Vysokou školu Chemicko-technologickou samotným děkanem. V kategorii A Chemické olympiády obsadili velmi zajímavá místa. Během března a dubna vás jistě budu informovat o dalších úspěších v kategoriích B a C.

Připojuji dopis od Pavla - potřebují posily:

Dobrý den,
chtěl bych se s Vámi podělit o radostnou zprávu, že se náš tým studentů chemiků ve složení Michal Straka, Alinka Mojšová, Marek Pavlica a Pavel Říkovský v pátek 7. 2. 2020 úspěšně zúčastnil ?mezinárodní? týmové chemické soutěže v Pardubicích, jménem Chemiklání. Zde jsme s výraznou převahou a vyřešením skoro všech z mnoha úloh porazili i kolegy z Gymnázia Jana Keplera a další obávané protivníky z Gymnázia Brna-Bystrce a získali jsme první místo ze sedmačtyřiceti účastnících se družstev. Tím jsme, myslím, hezky dostáli našemu jménu ?Vítězná čtyřka?, které jsme si zvolili před začátkem soutěže. 
Co je však ještě podstatné zmínit, je, že příštím rokem už s námi nebudou moci soutěžit dva naši letošní členové z maturitního ročníku a musíme najít další schopné chemiky na naší škole. Spolu s paní profesorkou Vondráčkovou, garantem našich chemických aktivit, tedy příštím rokem na začátku prosince sestavíme tým, ve kterém byste s určitou pravděpodobností mohli být i právě Vy! Ozvěte se!
Pavel

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem