1
8:00 - 8:45
2
8:55 - 9:40
3
10:00 - 10:45
4
10:55 - 11:40
5
11:50 - 12:35
6
12:45 - 13:30
7
13:40 - 14:25
8
14:35 - 15:20
9
15:30 - 16:15
po
3.B Fj1
206
Fj
3.B celá
206
Čj
1.B celá
303
Čj
2.B celá
204
Čj
Suplovací pohotovost A
P_A
út
1.B celá
303
Čj
6.B Fj
214
Fj
3.B Fj1
206
Fj
2P
Rozšířené vedení
RVed
st
2.B celá
204
Čj
2.B celá
204
Čj
6.B Fj
215
Fj
3.B Fj1
206
Fj
1.B celá
303
Čj
3.B celá
206
Čj
Suplovací pohotovost B
P_B
Dohled v jídelně
Jídl
čt
3.B Fj1
206
Fj
1.B Fr1
303
Čj
1.B Fr2
304
Čj
6.B Fj
102
Fj
3.B celá
206
Čj
pá
6.B Fj
303
Fj
3.B celá
206
Čj
2.B celá
204
Čj