1
8:00 - 8:45
2
8:55 - 9:40
3
10:00 - 10:45
4
10:55 - 11:40
5
11:50 - 12:35
6
12:45 - 13:30
7
13:40 - 14:25
8
14:35 - 15:20
9
15:30 - 16:15
po
20.1.
3.B Fj1
206
Fj
3.B celá
211
Čj
3.B celá
206
Čj
1.B celá
303
Čj
2.B celá
204
Čj
Suplovací pohotovost A
P_A
út
21.1.
1.B celá
303
Čj
6.B Fj
214
Fj
3.B Fj1
206
Fj
2P
Rozšířené vedení
RVed
st
22.1.
2.B celá
204
Čj
2.B celá
204
Čj
3.B Fj1
206
Fj
1.B celá
303
Čj
3.B celá
206
Čj
Dohled v jídelně
Jídl
čt
23.1.
3.B Fj1
206
Fj
1.B Fr1
303
Čj
1.B Fr2
304
Čj
6.B Fj
102
Fj
3.B celá
206
Čj
pá
24.1.
6.B Fj
303
Fj
3.B celá
206
Čj
2.B celá
204
Čj