Menu se načítá

Osmý GVP Fest

Jan Komárek

8. února 2010
S dvouletým zpožděním se i GVP Fest dočkal své magické osmičky. (Ne, nerostou mu zuby.)  Na tuto jedinečnou kulturní událost zveme všechny studenty GVP a jejich přátele, absolventy a jejich přátele, profesory a jejich přátele, ba i ostatní zaměstnance školy a jejich přátele. Pořadatelé GVP Festu věří, že se s vámi všemi v přátelské atmosféře shledají 20. února v půl sedmé v klubu La Fabrika.

A na které vystupující se můžete těšit?

Curlies je kapela složená výhradně z (od)chovanců našeho elitního gymnázia. Jejich řízné kytary rozproudí krev ve vašich žilách a ostré texty tepající morálku naší prohnilé společnosti nenechají v klidu vaše svědomí. 

Guarana, vítěz takových soutěží, jako je Startér nebo Ladronka Fest, je veteránem na hudební scéně našeho ústavu, bez něhož bychom si GVP fest snad ani nedokázali představit.

Price is High je pro všechny velké mystérium. V kuloárech se o této kapele mluví jako o pokračovateli Hay 'n' Haulm; svým názvem pravděpodobně reflektují aktuální ekonomickou situaci.

Stool je skupina čtyř maturantů, kteří navzdory blížícímu se examenu tráví svůj volný čas ve zkušebně a navzdory blížícímu se GVP Festu si tam spíše povídají, než aby něco dělali. Ale to se jistě změní.

The Vibrations, uskupení kolem mladšího z dvojčat Svobodových Davida, se po dvouleté koncertní pauze chystají znovu ohromit fanynky emotivní performancí a hloubavé duše svými existenciálními texty.

Prof Band neboli profesorská kapela již svým vystoupením v Rock Café dokázala, že schopnosti našich elitních profesorů sahají daleko za hranice pedagogiky. Co si pro naše slechy připravili tentokrát, zůstává pod rouškou tajemství.

Pokud vás tento článek dostatečně navnadil, vězte, že předprodej lístků započne v pondělí 15.2. na chodbách GVP a bude pokračovat až do pátku. Lístky budou k dispozici vždy o velkých přestávkách.

Komentáře

Ještě jedna podstatná informace: přihlásila se nám kapela Ragoo Paradise, v níž basuje Martina Lesse. Hrát bude skutečně od půl sedmé, takže fanoušci reggae a ska lamentující nad rozpadem Disciplinárního Opatření (nebo je to plurál?) a neúčastí Brassicy nechť dorazí co nejdříve.

Skvele a zabavne, snad bude takovy i samotny fest :) !

Báječné, mistře!:)

hehe komar nezklame..:D

Já ti dám reflektování ekonomické situace! :-D Ale jo, pěknej článek...

^ego^ :-)

Je vidět, že po šesti letech dobře víte, co mě nejvíc potěší.

Velmi jsem se pobavila při čtení tohoto brilantního článku :-)

Pozoruhodné uvedení bandů, Honzo. Těším se :o)

Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem