Menu se načítá

Nebuďte lhostejní !!!

Helena Vondráčková

10. září 2013
V rámci projektu „Loučíme se s chemií“ vloni předmaturitní třída 5.B posbírala neuvěřitelné množství polyethylenových víček, která jsme mj. použili k výzdobě chodeb naší školy.
Víčka však budou využita i dále. Rozhodli jsme se podpořit sbírkou Aničku v její nemoci. My všichni můžeme přispět i dobré věci a ve sbírce případně pokračovat. Nic vás to nebude stát, jen budete mít dobrý pocit.
Nebuďte lhostejní a pomozte!

Tímto veřejně děkuji všem, kdo se z letošní třídy 6.B na humanitární sbírce podíleli, nejvíce Bětce a Žanně. Někdo zavěsil igelitku na víčka na kontejner u nich ve vesnici s prosbou o pomoc, někdo jiný sbíral víčka v restauraci, kde pracují příbuzní, jiní přispěli sami oslovením širokého příbuzenstva… Nápady byste měli jistě i vy. 

Noste víčka v igelitkách nebo pytlích do chemie (budou zatím deponována ve váhovně) nebo do kabinetu č. 208. Lze je i vhodit do kontejneru u dveří v přízemí proti velké kopírce.

Sbírka potrvá do prosince 2013, kdy vše za školu odvezeme mamince Aničky. Mají 6,50 za kilo víček. Kdybyste někdo chtěl přispět rovnou finanční částkou, je to také možné.

Pro informaci přikládáme i adresu, kde je možné najít více informací.
http://www.anicka.iprostor.cz nebo
http://www.facebook.com/vickaproanicku
 

Komentáře

Zatím tu nic není
Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem