Menu se načítá

Letní GVP Fest je na světě

Jiří Forejt

18. června 2007
Pomalu se začíná stávat tradicí, že dvakrát do roka parta hudebních nadšenců z našeho gymnázia spojí své síly, a přes všechny překážky uspořádá festival, který nemá na jiných středních školách obdoby. I letos se vše vydařilo, a tak Vás můžeme všechny (studenty i profesory) srdečně pozvat 23. června od sedmi hodin do klubu Matrix, kde se společně rozloučíme se starým školním rokem, odhodíme všechny starosti za hlavu a za přívalu výborné muziky přivítáme prázdniny.

Pro Vaše potěšení budou hrát kapely Guarana, Cosa nostra a Stool. Jde o výkvět hudební scény našeho ústavu, takže se máte dozajista na co těšit.

Komentáře

"...festival, který nemá na jiných středních školách obdoby." - - S timto tvrzenim si dovolim lehce nesouhlasit a zaroven vas vsechny pozvat na treti rocnik Alej Music Festu, na nemz vystoupi kapely, ktere maji co docineni s gymnaziem Nad Aleji- jmenovite napr. Skalena Treska, Los Cojones, Voda od Parku, Ufajr,... 12.10.2007 - - klub MLEJN - - start 16:30 - - vstup 50,-

Poskytujem video z celyho matrixu takze jestli chcete tak se stavte s prazdnym cedem v 3.A Jinak fest byl super ! http://bandzone.cz/stool" >http://bandzone.cz/stool

fest byl skvelej, ale mohlo tam byt prvaku vic. si potom pripadam(e) strasne hloupe, kdyz jsem tam byl jen ja a ctyri mi kamosky. ach jo, 1.B 4eva, 1.C and 1.A f*ck off!

jj, fesťák byl fakt výbornej a pak mně ani nevadil Ferdinand. Lidí přišlo taky hodně a stool mě překvapili. Hudba u nich byla super, jen ten zpěv trochu zaostával :-/

fest byl opravdu skvělěj, souhlasim jak s adamem tak s kubou, a kapele stool uz po nekolikaty gratuluju, byli ste fakt uzasny....:)....prejui vam i nadale hodne uspechu....Jinak jsem strasne rada, ze sem sla prave na GVP, protoze tu sou fakt uzasny lidi. Tak ze se tesim i na dalsi fest a na vsechny z gvp :))!!!! CMUK

Díky moc všem, hlavně lidem co nám tam udělali úžasnej kotel, myslim si, že nejen pro mě to byl jeden z nejlepších zážitků v životě. Šli jsme tam s tim, že si zkusíme něco novýho, šli jsme pro zušenosti, a pak přišlo tohle.......fakt díky, za celou kapelu!! Jinak myslím si, že tenhle fest byl nejlepší ze všech dosavadních. Všichni tam byli hrozně uvolnění, asi z nás spadlo mnoho problémů co se týče školy......Takovej závěr školního roku si fakt nechám líbit ;)

Taky se musim přidat k adamovi s tim, že se to včera opravdu povedlo...výborná atmosféra, co dodat...a taky bych chtěl ještě pochválit kapelu Stool, bylo to vážně dobrý...

Ha tak sem doma z festu a musim ho velmi vychvalit! Perfektni atmosfera, super kapely kterym snad ani nemusim komplimentovat! Jen bych prece jen vyzdvihl kapelu St00l, ktera na svoji premiere opravdu zazarila a dokazala rozhybat sve publikum. Diky moc a tesim se na dalsi fest!:))

Tak je to tady, nastal den D!:)) Uvidime se v Matrixu, doufam, ze si to vsichni uzijete minimalne stejne dobre, jako ja...;)

my se taky v prvaku s nikym moc nebavili....navic, musite se zapojit vy...

ja si teda nepamatuju, ze bych v prvaku resil, jak se na me divaj starsi...

proc se porad citite ublizene? je uplne na vas jak dalsi leta na gymplu prozijete, a nezbyva nez poprat hodne zdaru a sebevedomi:))

mno pokud se nekdo bude bavit s prvnakama coz pochybuju ale nechapu co an nas vidite tak spatnyho

klido, pido!!!

taky se moc těšim, musíme si to užít a prohloubit mezitřídní vztahy!:D

joo uz se tesim na sobotu ;) musi se oslavit konec tohohle prisernyho tydne a skoly vubec! :)

Galina z 5.C, ostatne jako i ty dva predchozi :)

a my jsme zrovna na vode:-( mimochodem, kdo delal ten plakat?

nezbyva mi nez souhlasit s michalem... letos to bude urcite super... tak nevahejte a kupujte listky

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, konečně je to tady, těšim se jak malej kluk a hlavně už bude fakt po staorstech ve škole, doufám, že letos bude zase velké zastoupení profesorů. Vivat GVPfest!!!

Nejste přihlášeni - komentář bude přidán po schválení adminem